26 en 27 mei: Atelierroute

 

Van 26 mei tot en met 28 mei is de Atelierroute in Laren. Ook bij Restaurant De Coeswaerde vindt u een expositie van Angela Horvers.

 

Angela Horvers (1951) is geboren in het bourgondische Noord-Brabant. Opgeleid als sociaal-geograaf, werkte zij lange tijd in Amsterdam als manager in het bedrijfsleven. Eind 2005 kwam Angela Horvers voor het eerst in aanraking met het Realistisch Fijnschilderen met olieverf.

 

Het was liefde op het eerste gezicht, gegrepen door het steeds opnieuw verkennen van licht, schaduw en kleur, waar olieverf zich zo heerlijk voor leent.

 

Zij maakt in haar schilderijen gebruik van de schildertechnieken van Oude Meesters, waarbij vele lagen op elkaar reageren en zodoende haar werk een bepaalde kracht en uitstraling meegeven.

 

Zij schildert ook zoals ze is: raak, direct en eerlijk. Meer dan een gelijkenis, wil zij beleving en puurheid tonen door middel van uitdrukking en kleurgebruik. Haar streven is zeker dat de kijker iets voelt of herkent, of onbewust meegevoerd wordt door wat hij in haar schilderijen ziet.

 

Kom langs op 26 / 27 mei en bewonder!

 

Brink 18A

1251 KW  Laren

T 035 - 73 70 473

E info@coeswaerde.nl

 

Er is een fout opgetreden.

Uw inschrijving is ontvangen.